Followers

Monday, 5 December 2011

Kawan Baik Dekat FB

 
  • Salam , Ha~ nie kwn baik FB aku . Nama dye Nur Farah Adila . Dye nie memang baik . Dye , kalau nak chat nan aku mcm chat nan BF  Haha ~. Paling aku tak boleh belarr , dye pnggel aku "BUDAK" . Haha~ . Dye nie comel gak arn ? Huhu ! Dia nie memang "SPORTING" . Aku suke kawan ngn dye . Aku kenal dye pon dari satu Kumpulan dalam Facebook . Aku suke kwn ngn dye . Aku ade jugak panggel dye SYG . Dye pulak panngel aku DARL ( Saja Gurau ) . Haha~  Anyway , Farah memang "TERBAIK" !! ;) <3 you SYG .

Like , Comment please .

Friday, 2 December 2011

Member TERBAIK di Kajang High School (KHS)

Muhd Adam 
  • Nie salah sorang member aq kat Kajang High School (KHS) . Nama dye Muhd Adam Bin Izam . dye nie ok jerrr . sebab dye bukan ganas sangat  . Mula2 orang yang aku kenal dekat SMK Tinggi Kajang , dialah . Skunk nie aq ngn dye dah mcm adik-beradik . Aku sayang dye sngt2 (Sebagai Kawan) . Kalau aku masok sekolah baru nanti aku akan " INGAT " Muhd Adam nie sampai bila-bila . Masa mula2 skolah dulu (2011) , aku ingat dye lembik , rupenye keras sikit . hehehehe ~ Tapi  dia nie memang TERBAIK !!!!



Like , Comment please .

My Friend At Kajang High School

  • Nie sumer member aku dekat Kajang High School (KHS) .Time nie kiteorang main bola sepak Liga Premier League Skolah . cube korang tengok .Muka dorang "SLENGER" jekan . Kecuali aku betul tak . hahahaha ~ Nielah kenangan aku . Sebab taon depan aku skolah lain . Kepada Budak2 dalam nie aku rindu korang . Aku harap korang tak lupekan aku  "n" aku harap korang dapat awek2 yang cun + comel belaka  . hehehehe ~ . Jangan lupe kenalkan aku dengan dorang erk . Terbaik !!!!!!  ^_^
  • 20.06.11 <= ( Start Be Friend )

Like , Comment please .

Adik Angkat Kesayangan Aku

Maryam Syafiqah 
  • Nie adik angkat aku . Nama dye Maryam Syafiqah . Dye nie dengan aq pon dye ckp aku "n" kau . Dye nie slenger "n" ganas sikit . Kalau dye cakap macam lelaki . tapi , dye tetap terbaik . Aku slalu chat nan dye dekat Facebook . Sebenarnye aku kenal dye dari kawan aq . Mula2 , aq ingatkan dye lembut , rupe - rupenye kasar . last2 aku angkat dye jadi adik aku  . aku syang dye sangat2 .. Tapi , aku tak tau dia sayang aq ke tak ? Dialah salah satu dalam hidup aku . Aku takkan pernah lupe dye .
  • Adik (Maryam Syafiqah) abang "SAYANG" kau dik .
  • I <3 you




Like , Comment please .

Best Friend TERBAIK Aku

Afiq Aiman 

  • Nie member aq paling baik kat dalam diri aku . dye banyak tolong aq . aq anggap dye mcm adik aq ,sbb aq lahir dulu dari dye . mase tahun (2010) kiteorang ade Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) ,aq ngn dye blajar betol2 , buat betol2 . Tapi , sume bende dah jadi n aq pon bukannye pandai sangat . dapat pon  (1A3B1C)  jer . BFF aq nie jer yng pandai dapat (5A) . Setiap aku pandang dia , macm ade sesuatu yng membuatkan diri aku bersemangat nak belajar . Macam ade kuase nak masok dalam badan aq . Aku tetap anggap dia sbagai SAHABAT TERBAIK aku . "You Are My Best Friend Forever Afiq Aiman " . 


Like , Comment please .

Monday, 28 November 2011

Awek n Kwn Aku

 
Nie member aku .  name dye Anis Azrina Binti Anuar .
orang panggel "Anis atau Kak Lang" . Dia nie baik orng nye .. mcm aq . hahaha ~ Dia nie dengan aku mmng baik . Aku anggap dye mcm adik aku , sebab aku lahir dulu dari dye . Rumah dia jauh sikit je dari rumah aku . Aku kalau nak pergi rumah dia memang malu "n" takot , sebab ade Ayahnda dalam rumah tu . Abi dye lah ~ Aku memang rindu kat dye . Dulu , mase (2010) , aku ngn dye slalu rapat . Nak pergi mana2 mesti ngn dye n lagi sorang member .. hehehe ~ itu dulu , sbb skunk aku dah skolah lain , dan dye pon dah skolah lain . So , takleh jumpe lahkan , tol ark ? Dia nie garang gak , mcm kkaq saudara aku . Sebijik macm "SINGA" . "SINGA" pon takot ngn dye . hahaha ~
Anyway , Dia nie bekas awek Rafiuddin . Memeber aku . So skunk nie , dia dah "ANTI COUPLE " . Aku takleh lupakan dye , sbb banyak bende yng aku buat ngn dye n budak2 lain . Dia nie comel gak are, mcm KUCING . Anis nie pandai orang dia , Bijak lagi dari aku . huhu ~ Kepada Anis aku rindu kau  sngt2 hehe ~ aku harap ko bace BLOG aku nie erk .
  ! Tengok tau jangan tak Tengok ! 

Like , Comment please .

Waiting Outside The Line